LFTC LENING
LFTC Coin
LFTC coin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. LFTC coin, afgekort LFTC, kunnen worden opgeslagen op een personal computer in de vorm van het wallet bestand of worden beheerd door een derde partij, een portemonneedienst. In beide gevallen kan het geld naar een ander persoon worden verzonden via het internet door iedereen met een LFTC coinadres.

Elke Cryptocurrency munt vertegenwoordigd een waarde. De munten die in uw bezit zijn kunt u omruilen voor Euro’s of Dollars. Dit gebeurd op de beurs (Exchange). Vervolgens kunt u, uw geld overboeken naar uw bank.

 
LFTC Lening
Verkoop van de LFTC Coins voor dollars geschied door middel van tussenpersonen of bitcoin beurzen (exchange). Het verworven geld zal worden gebruikt om te worden uitgeleend aan particulieren.
 
De lening kan bijvoorbeeld gebruikt worden om oude schulden uit het verleden terug te betalen. Hierdoor zullen de maandelijkse lasten minder worden. Maar het is ook mogelijk de lening te gebruiken om uw hypotheek terug te betalen. Het gemiddelde rente percentage is 12 % . Om in aanmerking te komen voor de lening moet men een vast inkomen hebben.

Voordat wij een lening aan ondernemers (ZZP'er) kunnen verstrekken vragen wij een bedrijfsplan, jaarrekeningen van de laatste 3 jaar inclusief het huidige jaar alsmede een cashflow overzicht. De ondernemer (ZZP'er) betaald de LFTC Lening terug binnen 5 jaar inclusief de rente en aflossing . De rente is vastgesteld op 9 % per jaar. Nadat 5 jaren zijn verstreken heeft u de LFTC Lening bij ons afgelost.

De munten die niet verkocht zijn worden door de kopers bewaard in hun portemonnee (wallet).

Door het bewaren van de munten in de walllet ontvangt u rente. De rente is niet variabel maar staat vast. Het maximale aantal munten die men ontvangt is 8 % per jaar. Wel moet uw PC altijd aan staan (24/7). Het is raadzaam om een energiezuinige computer aan te schaven.

In de crypotocurrency branche wordt dit POS (Proof On Stake)genoemd.


LFTC Lening afsluiten klik op hier
LiteFeather
voor de aanvraagformulier