LFTC Lening voorwaarden
Geld Lenen.
Als u bij een bank een lening gaat aanvragen moet u aan verschillende voorwaarden voldoen. Ook de rente die u jaarlijks moet betalen is behoorlijk hoog. Er wordt met u afgesproken binnen welke termijn de lening wordt aflost en wat het rentepercentage is. Regelmatig komt het voor dat u een commissie aan de tussenpersoon moet betalen. Meestal wordt dat mee gefinancierd. LET OP ! Wij zijn geen bank of een financiŽle instelling. Wij verstreken dan ook geen geld zoals u gewend bent bij een bankinstelling.

LFTC Coin lenen.
Bij ons zijn de algemene voorwaarden beperkt. De LFTC Coin kunt u gebruiken als middel om kapitaal te vergaren. Dit doet u door deze te verkopen op de beurs (Exchange) zoals op de website is beschreven. In deze tijd waarbij de eisen door financiŽle instellingen strenger is geworden is dit de manier om eenvoudig een cashflow probleem aan te pakken. Namelijk U betaalt over de LFTC lening alleen de rente. De rente betaalt u maandelijks terug. De voordelen zijn :
geen ingewikkelde regels van banken.
geen borgstelling.
geen tussenpersonen die torenhoge commissie vragen.
geen ingewikkelde toetsing.


Lening Voorwaarden.
Om een lening af te sluiten moeten we eerst uw identiteit vast stellen Hiervoor hebben we nodig: een kopie van uw identiteitskaart, naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en geboorteplaats. Ook willen we een foto hebben met in uw hand uw identiteitskaart. En aanvullend een kopie van uw bankafschrift, telefoon of energierekening. Het laatst genoemde is om uw adres te verifiŽren . Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd en de lening is positief geaccordeerd gaan wij de LFTC Lening verder afhandelen en de LFTC Coins overboeken naar uw wallet.

Hoeveel LFTC Coins zal ik ontvangen?
De waarde van de LFTC Coin is vastgesteld op de Crypto currency stock exchange (beurs). De exchange is toegankelijk voor iedereen.

Bij het indienen van de LFTC Leningsaanvraag heeft u aangegeven hoeveel kapitaal u wilde lenen. Het kapitaal is op de exchange omgerekend naar LFTC Coins. De waarde van de LFTC Coin is vastgesteld per datum van de LFTC Leningsovereenkomst. Een voorbeeld: U wilt 1.000 euro lenen. De waarde van 1 LFTC is op de exchange bijvoorbeeld 0.001 eurocent. Dus u ontvangt totaal (1 euro / 0.001 eurocent x 1.000 euro =) 1.000.000.000 LFTC's.

Aflossing van de LFTC Lening particulieren.
De LFTC Lening betaald u terug binnen 12 jaar inclusief de rente. De rente is vastgesteld op 12 % per jaar. Nadat 12 jaren zijn verstreken heeft u de LFTC Lening bij ons afgelost. Heeft U meer dan twee maanden een betalingsachterstand dan beŽindigd de LFTC Leningsovereenkomst. De verdere afwikkeling van de overeenkomst zal worden overgedragen aan een incassobureau. Ook als de incassobureau wordt ingeschakeld betaalt u alleen de rente plus de incassokosten terug. Nadat u alle incassokosten, achterstallige maandtermijnen en het resterende maandtermijnen heeft voldaan wordt de LFTC leningsovereenkomst definitief beŽindigd.
Aflossing van de LFTC Lening bedrijven.
Om in aanmerking te komen voor de lening moet men aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voordat wij de lening aan u kunnen verstrekken vragen wij een bedrijfsplan, jaarrekeningen van de laatste 3 jaar inclusief het huidige jaar alsmede een cashflow overzicht. De LFTC Lening betaald u terug binnen 5 jaar inclusief de rente en aflossing . De rente is vastgesteld op 12 % per jaar. Nadat 5 jaren zijn verstreken heeft u de LFTC Lening bij ons afgelost. Heeft U meer dan twee maanden een betalingsachterstand dan beŽindigd de LFTC Leningsovereenkomst. De verdere afwikkeling van de overeenkomst zal worden overgedragen aan een incassobureau. Nadat u alle incassokosten, achterstallige maandtermijnen en het resterende maandtermijnen heeft voldaan wordt de LFTC leningsovereenkomst definitief beŽindigd.

De maantermijnen betaalt u in LFTC Coins terug.


LFTC Lening afsluiten klik op hier
LiteFeather
voor de aanvraagformulier